2009. május 29., péntek

Hódíts a szemed színével!


Álmodoztál már arról, hogy Neked is pont olyan szemed legyen, mint a hollywoodi sztároknak a szélesvásznú mozin? Ez nem illúzió ma már!

A szivárvány színeiben választhatsz magadnak többféle színes kontaktlencse közül, kipróbálhatod, hogyan nyűgözi le a barátaidat az új színű szemed. Akár váltogathatod a színeket, hogy minden új találkozáskor a pillantásoddal megőrjíthess másokat.

Ha viszont ragaszkodsz az eredeti szemszínedhez, akkor dobd fel a tekintetedet egy kis napfény ragyogással vagy gyöngyház csillogással. A színes kontaktlencse dioptria nélküli változatban is kapható, így bárki kiegészítheti a sminkjét a következő bulira.

true_sapphire

A színes kontaktlencse fedőszíne valódi írisz mintázat alapján készül, megkülönböztethetetlenül hasonlít egy eredeti szemhez. A természetes hatás elérése érdekében a színeket három szín keverékéből alakították ki. Aki látja azt hiszi majd, hogy ez az eredeti szemszíned.

Ha teljesen új színű szemeket akarsz, akkor a Freshlook Colors színes fedő kontaktlencse használatával érsz el döbbenetes hatást. Erőteljes szemszín változást tudsz elérni különleges alkalmakra vagy akár a hétköznapokra. Sötét színű szemekhez is ajánlott.

eden_v

Ha csak szolidabban szeretnél módosítani a tekinteted színén, számodra a FreshLook ColorBlends színes kontaklencse a legjobb megoldás, ami természetes, finom hatást biztosít.

A világos szeműek számára az új és innovatív FreshLook Dimension szemszín kiemelő kontaktlencse az ajánlatom. Vékony szegély található a szivárványhártyát fedő részen, így látszatra nagyítja a szemet. A pupilla körüli színes mező mély pillantást kölcsönöz a szemnek.

lens_freshlook_radiance

Ha a te szemed most is gyönyörű, akkor nincs más teendőd, mint kiemeld és felhívd rá a figyelmet az egyedülálló gyöngyházfényű ragyogást adó FreshLook Radiance kozmetikai kontaktlencse segítségével. Mind sötét, mind világos színű szeműeknek ragyogó hatást biztosít.

Vess csak egy pillantást rám, Te melyiket választottad?

2009. május 25., hétfő

Kontaktlencse porban

Legutóbb azzal fejeztem be, hogy elárulom: miként spórolhatjuk meg magunknak a gyakori kontaktlencse pucolást. Nyilván sokan fújják a magától értetődő választ. Igen, az egynapos kontaktlencse az egyik megoldás.

A naponta cserélhető kontaktlencse különösen olyan alkalmakra ajánlott, amikor előre sejthető, hogy a körülmények nem lesznek éppen ideálisak a tisztogatásra, de akkor is jól jön, ha az időnket nem ezzel akarjuk tölteni.

Szerencsére manapság már igazán jó és elfogadható áru egynapos kontaktlencsék között válogathatunk. Úgyhogy: nyugodtan fogjátok meg a dolog könnyebbik végét.

Persze megértem azokat is, akik nem sajnálnak egy kis időt, meg némi energiát a kontaktlencse tisztításra. Néhány tanácsom azonban nekik is lenne. Egy-két nap és már mondom is.

Kontaktlencse örökmozgóknak

Egy vallomással kezdem: még sosem írtam blogot. Hogy mi az, ami miatt most mégis belevágok? Alapvetően az, hogy egyre többen hordanak kontaktlencsét.

Miközben - főleg - az új kontaktlencse tulajdonosok nem mindig figyelnek oda kellőképpen az alapvető szabályokra. Pedig ezek elhanyagolása megkeseríthetik a mégoly jó minőségű kontaktlencsét viselők mindennapjait is. Ráadásul most, mikor ezeket a sorokat írom, csupán néhány nap választ el minket az igazi nyár beköszöntétől.

A rekkenő hőségben pedig többen hordanak lencsét, ráadásul még jobban oda kell figyelni néhány alapvető higiéniai szabályra. Úgyhogy, akkor el is kezdem.

A nyár a kontaktlencse igazi szezonja. Ennek egyszerű a magyarázata. Többet vagyunk a szabadban, többet mozgunk. A szemüvegesek pedig a sportoláskor, pontosabban előtte, leveszik szemüvegüket.

Az erősebb dioptriások ilyenkor – teljesen logikusan – előszeretettel váltanak kontaktlencsére. Ez praktikus viselet, hiszen szabadabban lehet mozogni, nem kell attól tartani, hogy leesik a drága keret, vagy megsérülünk.

Ilyenkor azonban a kontaktlencséket is gyakrabban kell tisztítani, hiszen az izzadás és a por miatt gyorsabban szennyeződnek.

Persze van más megoldás is. Erről azonban majd legközelebb.

Addig is bónusznak itt egy sportolásra ajánlott lencse reklámja.

Creative Commons License A Yukka Blogon található tartalmak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.