2012. július 25., szerda

Mire nem jó a kontaktlencse?

Furcsa módon most fordítva tesszük fel a kérdést, és a válaszok tárháza az elmés olvasóban rögtön kivirágzik. Persze nem jó kapálásra, meg nem jó műrepülésre, meg nem jó vákumcsomagolásra. De, hogy reklám célokra mennyire jó, vagy inkább csak a polgárpukkasztás miatt hordanak egyes sportolók, vagy celebek márkajellel ellátott kontaktlencsét, azt nem célunk eldönteni. Mindenestre a napokban az index.hu-n publikált Linford Christie fotó, melyen a 1996-ios olimpián résztvevő sprinter puma logós kontaktlencsét visel, egy kicsit meredeknek hat első ránézésre.Gondoljunk csak el egy egész csapatot, amint ilyen szemekkel futnak ki a pályára, vagy a parkettre, ha már most is éppen az olimpia előtt vagyunk. A hatás mindenképpen kettős lenne:  egyrészt a néző, másrészt az ellenfél kapna sokkot valószínűleg. És gondoljuk azt is el, hogy mekkora hírértéke lenne, ha pédául egy ország, mondjuk kézilabda válogatottja csupa Nike-szemmel nyerné meg az olimpiát!

A lehetőségek adottak, mégis az az igazi kérdés, hogy merik-e kihasználni őket. Nekünk pedig addig is marad a találgatás, és a crazy kontaktlencsék. És hogy ki alakít majd legközelebb említésre érdemeset egy színes lencsével, azt pedig nagyon is várjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Creative Commons License A Yukka Blogon található tartalmak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.