2009. május 29., péntek

Hódíts a szemed színével!


Álmodoztál már arról, hogy Neked is pont olyan szemed legyen, mint a hollywoodi sztároknak a szélesvásznú mozin? Ez nem illúzió ma már!

A szivárvány színeiben választhatsz magadnak többféle színes kontaktlencse közül, kipróbálhatod, hogyan nyűgözi le a barátaidat az új színű szemed. Akár váltogathatod a színeket, hogy minden új találkozáskor a pillantásoddal megőrjíthess másokat.

Ha viszont ragaszkodsz az eredeti szemszínedhez, akkor dobd fel a tekintetedet egy kis napfény ragyogással vagy gyöngyház csillogással. A színes kontaktlencse dioptria nélküli változatban is kapható, így bárki kiegészítheti a sminkjét a következő bulira.

true_sapphire

A színes kontaktlencse fedőszíne valódi írisz mintázat alapján készül, megkülönböztethetetlenül hasonlít egy eredeti szemhez. A természetes hatás elérése érdekében a színeket három szín keverékéből alakították ki. Aki látja azt hiszi majd, hogy ez az eredeti szemszíned.

Ha teljesen új színű szemeket akarsz, akkor a Freshlook Colors színes fedő kontaktlencse használatával érsz el döbbenetes hatást. Erőteljes szemszín változást tudsz elérni különleges alkalmakra vagy akár a hétköznapokra. Sötét színű szemekhez is ajánlott.

eden_v

Ha csak szolidabban szeretnél módosítani a tekinteted színén, számodra a FreshLook ColorBlends színes kontaklencse a legjobb megoldás, ami természetes, finom hatást biztosít.

A világos szeműek számára az új és innovatív FreshLook Dimension szemszín kiemelő kontaktlencse az ajánlatom. Vékony szegély található a szivárványhártyát fedő részen, így látszatra nagyítja a szemet. A pupilla körüli színes mező mély pillantást kölcsönöz a szemnek.

lens_freshlook_radiance

Ha a te szemed most is gyönyörű, akkor nincs más teendőd, mint kiemeld és felhívd rá a figyelmet az egyedülálló gyöngyházfényű ragyogást adó FreshLook Radiance kozmetikai kontaktlencse segítségével. Mind sötét, mind világos színű szeműeknek ragyogó hatást biztosít.

Vess csak egy pillantást rám, Te melyiket választottad?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Creative Commons License A Yukka Blogon található tartalmak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.