2010. november 10., szerda

Kontaktlencsét csak biztos forrásból!

Kontaktlencsét csak biztos, ellenőrzött forrásból vásárolj! Tulajdonképpen egyértelműnek kellene lennie. De sajnos nem az. A csábító, sőt, szinte már gyanúsan olcsó árak és gyanúsan kedvezményes ajánlatok a legtöbb embert könnyen becsaphatják. Igen, még engem is. :) De elég egy jó párhuzam, és minden világos lesz.

Ha autót akarok venni, fontos megnéznem, hogy ki árulja az autót - ergó mennyire bízhatok meg benne - és azt is, hogy hol árulja. Mert egy szeméttelep mellett nem biztos, hogy a legjobb gépkocsit fogom megkapni, sőt, erős a gyanú, hogy valami svindli van a dologban. A márka hivatalos képviselője viszont valószínűleg jó autót fog ajánlani, garanciákkal. A kontaktlencsékkel sincs ez nagyon másképp. Először is csak úgy vásárolj kontaktlencsét, hogy előtte konzultáltál szemorvosoddal (mert ha egy rossz autót veszel meg, akkor azt jobb esetben csak a pénztárcád bánja, de egy rossz kontaktlencse nagy egészségügyi gondokat okozhat). A legegyszerűbb, ha megnézed, hogy milyen beszállítóktól szerzi be az adott bolt a kontaktlencséit. Ha ezek a gyártók, vagy a gyártók hivatalos disztribútorai, akkor az interneten sem nagyon lehet mellényúlni.

Másik megszívlelendő dolog, hogy más által már használt kontaktlencsét sose helyezz be magadnak! (Az autókkal ez másképp van, remek használt autókat találhatsz...) Vannak dolgok, amiket nem használunk egymás után, pusztán higiéniai okokból. Azt hiszem erre nem kell példát mondanom, mindenki tud kitalálni magának.

A biztos forrás kiválasztásában a szemorvos, optikus tud segíteni, tanácsot adni. Minthogy ez a blog a Yukka kontaktlencse és napszemüveg webáruházé, így elsősorban magunkat ajánlom figyelmetekbe. :) A Yukka csak és kizárólag hivatalos disztribútoroktól származó kontaktlencséket forgalmaz, és szakértőnk valamint információs vonalunk is rendelkezésre áll, bármi kérdés merülne fel. Hogy ez idáig megbíztatok bennünk, azt mi sem mutatja jobban, minthogy bekerültünk az Év Internetes Kereskedője 2010 közönségszavazásán a legjobb/legnépszerűbb 30 online bolt közé, ahol mi vagyunk az egyetlen kontaktlencsékkel kereskedő cég. Ezt nektek köszönhetjük.

A jelszó továbbra sem változott: Kontaktlencsét, biztos forrásból!

1 megjegyzés:

  1. Gondoltam hozzáteszek egy kis pluszt. MA!!! 60%-os kedvezménnyel vehetsz igénybe kontaktlencse- és szemvizsgálatot, sőt, még kapsz is ajándékba egy pár kontaktlencsét. Hogy mindezt hol? Hát a Style Optikában, ahol MA kontaktlencse vizsgálat és komputeres látásellenőrzés 2.000Ft-ért, 60% engedménnyel (5.000Ft értékben) vehető.
    Katt ide: http://napitipp.hu/tippek/style-optika-latasellenorzes-kontaktlencs-vizsgalat

    OFF:
    Ha szeretnéd minden nap meg tudni mi a friss Napi Tipp, ahol minimum 50%-os kedvezményt kapsz, bár van, hogy 90%-ot is és ajándékba is veheted, akkor katt ide:
    http://napitipp.hu/feliratkozas

    VálaszTörlés

Creative Commons License A Yukka Blogon található tartalmak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.