2010. november 2., kedd

Reloaded: Téli sportok újratöltve!

Fázol? Kevés a napfény? Rossz a közérzeted? Hamar besötétedik? Az antidepresszánsok helyett inkább fordulj a téli sportok felé, hogy elűzd a rossz kedvedet! Rengeteg lehetőség közül választhatsz, ha egy kicsit belegondolsz, amivel feldobhatod a téli napokat. De azért ne „hűbelebalázs” módjára vesd bele magad a télbe – előbb készülj fel. Válassz strapabíró sportszemüveget, síszemüveget, és sportoláshoz kifejezetten ajánlott, napi, eldobható kontaktlencsét!



Legyen szó síelésről, snowboardozásról, hegymászásról, szánkózásról, korcsolyázásról, sífutásról, vagy csak egy nagy kirándulásról a havas vidéken – fontos, hogy vigyázzunk a szemünkre. A hó nagyon nagy arányban tükrözi vissza a napsugarakat, ami ideiglenes hóvakságot is okozhat, de a kellő védelem hiányában károsíthatja a szemünket. Ilyen esetekben ajánlott olyan kontaktlencsét hordani a napszemüveg alatt, ami UV szűrővel is fel van szerelve, hogy mikor levesszük a napszemüveget, arra a kis időre is jusson valamennyi védelem a látóidegeinknek. Sportoláshoz egyértelműen a napi, eldobható kontaktlencsékre tesszük le a voksunkat, hiszen ezeknek a behelyezése gyors, könnyű, nagyon jól illeszkednek, és nem tragédia, ha a sport, a mozgás hevében bepiszkolódik, vagy esetleg megsérül a kontaktlencse.

De, ha csak azért szeretsz kirándulni, hogy utána a meleg kandalló mellől jobban essen belülről szemlélni a kinti havas világot, vagy a síelésben kizárólag a forralt bor a kulcsszó nálad – a szemed védelmére akkor is figyelj oda! Megfelelő kontaktlencse, megfelelő napszemüveg, és kezdődhet a tél. Nálunk, a Yukkán mind a kettőből nagy választékot találsz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Creative Commons License A Yukka Blogon található tartalmak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.