2011. január 11., kedd

Az új évre válassz új szemszínt!

Elkezdődött, és mondhatni máris nyakig benne vagyunk az új évben. Ilyenkor mindenki valami fogadkozást, vagy egyéb (később úgyis be nem tartott) ígéretet tesz. De egyben az új év mindig jó lehetőség a változásra, az újításra. Miért ne lehetne szebb ez az év, mint az előző? Van egy ötletünk, hogyan kezd új lendülettel az új évet. Változtasd meg a szemed színét! Ugyan a változásnak belülről kell fakadnia, hogy tartós legyen, de egy szép, új szemszín magabiztossá tehet, és jó alapot adhat 2011-hez.

Különböző divattal foglalkozó oldalakon olvashatjuk, hogy ebben az évben a kék színre nagy szerep hárul majd, sőt, mi több, a Police napszemüvegeken is most jelenik meg a kilencvenes évek elejéről már ismert kék lencse. A hatást tovább fokozhatod, hogy, ha miután levetted a kék lencsés napszemüveget, a szemed is legalább olyan kék, vagy még kékebb színekben pompázik! Ha a szemed már most is kék színű – amire azért van némi esély, még ha nem is vagyunk skandináv ország – akkor neked egy kiemelő színű kontaktlencsét ajánlunk, tedd ezzel ragyogóbbá a tekintetedet!

Fontos tudni, hogy a kozmetikai (színes) kontaktlencsék is ugyanolyan ápolást igényelnek, mint a „hagyományos” kontaktlencsék, legyen szó dioptriás, vagy anélküli lencséről. Megfelelően kell tisztítani, és figyelni kell a hordási időre is, de ez gondolom, már úgyis a könyökötökön jön ki - mégis ez egy olyan fontos dolog, amit nem lehet eléggé hangsúlyozni.

Szóval, ha új év, akkor legyen új szemszín! Nézz körül itt, a Yukka kontaktlencse webáruházban a színes lencsék között!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Creative Commons License A Yukka Blogon található tartalmak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.