2009. augusztus 10., hétfő

Kontaktlencsében aludni? Lehetséges!

Én sokáig azért nem akartam kontaktlencsére váltani, mert azt gondoltam, hogy nagyon sok macera van vele. Naponta beilleszteni, kivenni, ápolószerrel kezelni, szemcseppek és a többi. Ez félig meddig igaz is volt, de ma már van olyan kontaktlencse, amit 30 napon át, éjjel, nappal lehet hordani! Például az Air Optix Night&Day! Ezt elég egyszer betenni, és többet ki sem kell venned, még alváshoz sem.



Ez a kontaktlencse szilikon-hidrogél alapanyagú, ami azt jelenti, hogy rengeteg oxigént tud átereszteni. Ezért lehet hordani éjjel - nappal. Többé nem kell vaksin keresgélned az ébresztőórát, vagy a szemüvegedet kora reggel, mert még nem illesztetted be a kontaktlencsédet! Tulajdonképpen semmi dolgod a kontaktlencséddel a havi egyszeri beillesztésen kívül, ami igazán elhanyagolható! És a legjobb hír, hogy a szemed egészségéért sem kell aggódnod, mert ezek a kiterjesztett viselésű kontaktlencsék a lehető legtöbb oxigént eresztik át, ezzel téve biztonságossá viselésüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Creative Commons License A Yukka Blogon található tartalmak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.