2010. február 15., hétfő

Még tart a síszezon - akciós síelős csomag!

Nyakunkon a téli olimpia, elkezdődtek a játékok Vancouverben. Elnézve a havas lejtőket és az őrült száguldást, könnyen kedvet kaphatunk ahhoz, hogy mi is csúszkáljunk egy kicsit. Télen, főleg ha téli sportokról van szó, a szemüveg igencsak hátráltató tényező lehet. Nem beszélve arról, hogy bepárásodik, meg a köd-részecskék is könnyen megtapadnak rajta, és ha elesünk akár korcsolyázás, akár síelés közben - amire azért jó esélyünk van - könnyen eltörhetjük drága szemüvegünket. (De a törhetetlen szemüveg is megsértheti arcunkat, ha nem vigyázunk.)

Egyszer használatos napi kontaktlencsével minden további nélkül könnyedén kiválthatjuk szemüvegünket, és élvezhetőbbé tehetjük a téli sportokat. Az előnyeit már számtalanszor elmondtuk. Nem párásodik, nincsenek holtterek a perifériás látómezőben, könnyedén befér a síszemüveg alá, és az esetleges bukdácsolásnál, esésekkor nem okoz sérülést viselőjének. Mostanában több síelő is lenyilatkozta, hogy ők bizony kontaktlencsét hordanak versenyzés közben. Ha valakik, akkor ők tudnak valamit.

Ha pedig síelést tervezel Magyarországon, akkor nem érdemes sokat habozni, hiszen fokozatos felmelegedés várható, az éjjeli mínuszok mellett nappal plusz 1-2 fok körül alakul a hőmérséklet az elkövetkező héten, ami az eddig lehullott jelentős mennyiségű hó szép lassan történő elolvadását jelenti. És arról se feledkezz meg, hogy mi az, amit mindenképpen vigyél magaddal a síléc, a síkötés, a síbakancs, a síruha, a síszemüveg, és a forralt boros demizson mellett! Igen, kitaláltad: egy kis neszeszerben a kontaktlencse szettedet egyszer használatos napi kontaktlencsékkel feltöltve!

Ezt nálunk a Yukkán könnyedén be is szerezheted! Ne maradj le az akciós termékről! (Klikk)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Creative Commons License A Yukka Blogon található tartalmak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.