2009. december 28., hétfő

Rendelj online, spórolj pénzt!

Kevesebb pénzért ugyanazt? És még házhoz is hozzák? Ide nekem azonnal!
Legnagyobb előnye annak, ha interneten rendelünk kontaktlencsét, hogy olcsóbb, mintha az optikusnál vennénk. Aki rendszeresen online vásárolja meg a számára megfelelő mennyiségű kontaktlencsét, az akár egy csomag árát is megspórolhatja egy év alatt, ami igazán nem csekélység. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy az éves szemvizsgálatra ne menjünk el, sőt nagyon is fontos, hogy mindig a szemünk állapotának megfelelő kontaktlencsét válasszuk, és az optikusok az újabb, tökéletesebb lencsékről is tájékoztatnak minket. Csak azt mondom, hogy ha meghallgattad az optikust, utána miért ne rendelnéd meg online, amit javasolt, hogy pénzt spórolj?


Aztán ott van a kényelmi szempont. Egy-két kattintással meg is rendelted a kontaktlencsédet, és nem kell kimozdulni otthonról, sorba állni a boltban, várni a buszra a mínusz 10 fokban, vagy bosszankodni, amikor a vonatvezető bejelenti, hogy bizonytalan ideig várakozik a vonat az állomáson, mert befagytak a váltók. Én mindig úgy szoktam gondolkodni, hogy ha valamit el lehet intézni otthonról akár telefonon, akár interneten, akkor azért felesleges egyéb erőfeszítéseket tenni. A lustaság ugyanis emberi tulajdonság, hát még a jó értelemben vett „lustaság”, mert így több időt takarítunk meg arra, ami igazán fontos. És ha amúgy is a cyber-térben éled életed nagy részét – mint a mai kor tipikus gyermeke – úgy neked nem is kell tovább magyaráznom az online rendelés előnyeit. Mi több, a Yukkán (Klikk) 20 000 Ft feletti rendelés esetén ráadásul ingyenes a kiszállítás! De azt hiszem a 10 000 Ft feletti vásárláskor kirótt 499 Ft-os kiszállítási díj sem vág földhöz senkit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Creative Commons License A Yukka Blogon található tartalmak a Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 3.0 Unported Licenc feltételeinek megfelelően szabadon felhasználható.